Free EU-shipping for orders over 400€

Handelsbetingelser

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer fra 9XXDK
Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og 9XXDK.
Dokumentation og vejledning Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra 9XXDK.

Leveringstidspunkt og transport Levering af varer fra 9XXDK anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostDanmark eller GLS – Leveringstid er fra 1-4 dage. I tilfælde af ingen på lager kan der gå på til 20 dage.

Risikoen for varerne Risikoen for varer købt af 9XXDK overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Reklamation Eventuelle fejl eller mangler ved levering fra 9XXDK, skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til 9XXDK.

Du kan som udgangspunkt kun klage over fejl, der viser sig senest to år efter du har fået varen leveret. For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af den holdbarhedsperiode, 9XXDK har stillet dig i udsigt. Pris og betaling I denne butik kan du bestille dine varer online og betale med betalingskort, overførsel eller kontakt ved afhentning. Fortrydelsesret 9XXDK yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Dog er der ikke fortrydelsesret på bestillingsvare sket via mail eller pr. telefon.

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.